DDI Catalunya Blog i Notícies

xavier 10-0104
DDI Catalonia
July 8, 2012
Ελληνικό “Blog”
July 8, 2012

DDI Catalunya Blog i Notícies

    Benvinguts al nostre blog a CCAA Catalunya.  Welcome to our local blog in AACC Catalonia.   

 

19-10-2011  DDI Catalunya a la Fundació Johan Cruyff

 

El darrer mes d´octubre del 2011 DDI Catalunya va iniciar les seves activitats i, la primera reunió es va dur a terme amb la Fundació Johan Cruyff (JCF). Es va convidar al vicepresident de DDI Flemming Thyge qui va realitzar la introducció de la Fundació DDI. Xavier Rizo i Sílvia Gimeno, varen explicar el recent projecte de la fundació DDI per Catalunya.

A La reunió varen assitir-hi Pati Roura, responsable del departament de recaptació de fons de JCF, que estava molt interessada en el projecte, fent esmena de que l’objectiu de la seva fundació és la promoció de l’esport per als nens discapacitats. Sander Waare, responsable de Projecte Cruyff Courts, va mostrar gran interès en la possibilitat de col·laboració. Esther Eroles, que és la Coodinadora de Projectes a JCF, es van unir a les converses i va participar en la reunió següent, al novembre, suggerint desenvolupar el busseig, com a nou esport a la JCF, per als nens. L’Esther és la responsable de la gestió de les activitats de natació per a dos grups de nens amb discapacitat. Ella va suggerir la introducció del busseig a aquests dos grups. Varem acordar preparar una activitat de busseig per a nens.

 

 

DDI Catalonia at Johan Cruyff Foundation

 

In October 2011 DDI started its activities in Catalonia, Spain, and the first meeting took place with the Johan Cruyff Foundation (JCF). It was invited DDI Vice President Flemming Thyge who introduced DDI Foundation. Xavier Rizo and Silvia Gimeno explained the recent project of DDI for Catalonia.

 

The meeting was followed by Pati Roura, Fundraising Responsible in JCF who was very interested in the project but mentioned that the goal of their foundation is promoting sports for disabled children. Also Sander Waare, responsible for Cruyff Courts Project assisted and showed great interest and possibilities for collaboration. Esther Eroles who is the Project Coodinator in JCF, joined the conversations and participated in the following meeting in november and suggested developing scuba diving as new sport in JCF, for children. She is managing swimming activities for two groups of disabled children. She suggested introducing scuba diving to these two groups. It was agreed to prepare a Try Dive for children.

 

Xavier Rizo

DDI Catalunya

 

 


 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *