DDI Catalunya Blog i Notícies

xavier 10-0104
DDI Catalonia
July 8, 2012
Ελληνικό “Blog”
July 8, 2012
xavier 10-0104
DDI Catalonia
July 8, 2012
Ελληνικό “Blog”
July 8, 2012

DDI Catalunya Blog i Notícies

 

 

06-07-2012  DDI de Catalunya en la Fundació Step by Step (Barcelona)

 

DDI Catalunya es va reunir amb Joan Romero, director general de la Fundació Step by Step, per al tractament de les persones amb discapacitat amb lesions de médul · la espinal.

Després de la presentació de la Fundació DDI, Joan Romero va explicar les seves activitats i el recent concepte de centre de rehabilitació que tenen per desenvolupar les seves activitats. Ells treballen en una gran sala oberta acondicionada al detall, per treballar conjuntament la persona amb discapacitat, el fisio i la família. Va estar molt obert a col · laborar, i també interessat a participar a nivell de fisioterapies amb el comitè mèdic de DDI. Farem el primer esdeveniment de busseig, el proper mes de setembre!

 

StepByStep2

 

  

DDI Catalonia at Step by Step Foundation (Barcelona)


DDI Catalonia was in meeting with Joan Romero, Managing Director of Step by Step Foundation, for treatment of disabled people with spinal cord injuries.


After the presentation of DDI Foundation, Joan Romero explained their activities and the newer rehab center concept they have develope their activities. They work in a big open room conditioned in very detail together disabled person, fisio and family member. He was very open to collaborate, and also interested in participating at fisiotherapy level with DDI medical committee. We will start the first event, try dive, on next September!!

 

Xavier Rizo

DDI Catalunya

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *